pilates yoga stavagner

Velkommen til oss!

Små grupper, trygg avstand og høy kompetanse

Vi gir deg arenaen, verktøyene og inspirasjonen du trenger for en sterk, frisk kropp, lave skuldre og å holde energien oppe!

Tren med oss på vårt urbane og luftige studio i Stavanger sentrum eller online. Kombinasjonen er definitivt den mest optimale, hvor du får veiledningen, apparatene og dynamikken fra de fysiske klassene, samt fleksibiliteten og friheten til å trene online når det passer DEG. 

Vi har laget et konsept for deg som gjør det enkelt å bygge bærekraftige vaner og oppnå resultatene du ønsker, OGSÅ under en pandemi! Er du helt ny for treningsformene vi har hos oss, anbefaler vi deg å starte med et KURS eller noen timer med pt. Du får da grunnleggende teknikk, også på reformer-apparatet, og på den måten få best mulig utbytte av tiden du legger i trening. Er du kjent med dette, booker du på TIMEPLANEN.

Kurs og kohort – for deg som ønsker å følge en kursrekke innen gitt tema (rygg, mamma eller 60+) eller for deg som ønsker egen tid og sted for din egen gruppe, vennegjeng eller bedrift.

Event og reiser – Her får du inspirasjon og kunnskap innen ulike tema, som gir ny boost, et kick til en ny start eller kunnskap til smarte valg. Andre ganger får du et avbrekk i hverdagen, ny energi eller en oppladning av batteriene. Se HER for vår reise til Lofoten:

Som ny hos oss, får du mulighet for en enkelt drop in klasse for å teste oss ut en gang. Da anbefaler vi deg å booke en Klasse på matte.

Er du i tvil; ta kontakt med oss på post@houseofmovement.no

House of Movement er stedet for deg som setter pris på trening i små grupper og skreddersydde løsninger, trygg trening og god kvalitet. 

HELSEN din er det mest verdifulle du har. Er du enig med oss i dette, er du sannsynligvis klar for å starte hos oss:-)

TRYGGHET får du, når du trener med dyktige trenere som er kunnskapsrike og flinke til å formidle. Når du i tillegg trener i mindre grupper, kjenner du deg trygg hos oss. Dette er din tid for deg selv – nyt den!

KVALITET er et av våre kjennetegn. Alt utstyr vi benytter oss av, er av beste kvalitet. Vi har lufige lokaler med god plass. Atmosfæren gjør det enkelt å senke skuldrene, og enkelt å ønske seg tilbake. Vårt team er lite, men solid, og med lang erfaring.

RESULTATER som merkes, gode trenings-opplevelser og en kropp som kjennes godt ut å bo i; hvem vil vel ikke ha det? Vi opplever at flere motiveres av å få en sterk kropp, lavere stress-nivå og en frisk kropp, enn å få en stor biceps. Ta gjerne kontakt med oss om hva dine ambisjoner er for treningen, for at vi skal kunne veilede deg best mulig.

LIVSSTIL med bevegelse og trening i hverdagen må til for at du skal nå dine mål. Da må treningen gi noe ekstra, som trenings-glede, mestringsfølelse, utfordringer og variasjon. Hos oss får du variasjon i klasser og ingen klasse er lik! Vi tilbyr trening på studio, i bedrift, online og ute.

Velkommen til House of Movement!

Reformer