pilates yoga stavagner

Velkommen!

Små grupper med fokus på DEG!

Hos oss trener du for en sterk, frisk kropp, lave skuldre og å holde energien oppe!

Tren med oss på vårt urbane og luftige studio i Stavanger sentrum eller online. Kombinasjonen er den mest optimale, hvor du får veiledningen, apparatene og dynamikken fra de fysiske klassene, samt fleksibiliteten og friheten til å trene online når det passer DEG. Vi har designet et konsept som gjør det enkelt å bygge bærekraftige vaner, for deg som har mest hverdager i livet!

 

Er du helt ny for treningsformene vi har hos oss, kan det være smart å starte med et KURS eller noen timer med pt. Du får da grunnleggende teknikk, også på reformer-apparatet. På den måten får best mulig utbytte av tiden du legger i trening. Vi tilbyr timeplan med åpne klasser dagtid, samt kurs kveldstid og dagtid.

 

Kohort-trening er et konsept som startet under pandemien, og som vi fortsetter å tilby.  Det vil si du trener med din egen vennegjeng, gruppe eller kollegaer som ønsker egen tid med fokus og intensitet etter ønske.

 

Gjennom året tilbyr vi også egne event og reiser. Her får du ny giv og inspirasjon eller kunnskap innen ulike tema. Ønsker du et ordentlig avbrekk i hverdagen og sette deg selv til lading. I vår inviterer vi deg med til Hovden 11.-14. april. Mer info kommer.

 

Er du i tvil; ta kontakt med oss på post@houseofmovement.no eller sms 98064921

Er House of Movement stedet for DEG?

Vi er ikke for alle, les videre om du er nysgjerrig på å vite mer?

House of Movement er stedet for deg som setter pris på trening i små grupper og skreddersydde løsninger, smart trening og god kvalitet. 

 

HELSEN din er det mest verdifulle du har. Er du enig med oss i dette, er du sannsynligvis klar for å starte hos oss:-)

 

TRYGGHET får du, når du trener med dyktige trenere som er kunnskapsrike og flinke til å formidle. Når du i tillegg trener i mindre grupper, kjenner du deg trygg hos oss. Dette er din tid for deg selv – nyt den!

 

KVALITET er et av våre kjennetegn. Alt utstyr vi benytter oss av, er av beste kvalitet. Vi har lufige lokaler med god plass. Atmosfæren gjør det enkelt å senke skuldrene, og enkelt å ønske seg tilbake. Vårt team er lite, men solid.

 

RESULTATER som merkes, gode trenings-opplevelser og en kropp som kjennes godt ut å bo i; kunne du tenke deg det? Vi opplever at flere motiveres av å få en sterk kropp, lavere stress-nivå og en frisk kropp, enn å få en stor biceps. Ta gjerne kontakt med oss om hva dine ambisjoner er for treningen, for at vi skal kunne veilede deg best mulig.

 

LIVSSTIL med bevegelse og trening i hverdagen må til for at du skal nå dine mål. Da må treningen gi noe ekstra, som trenings-glede, mestringsfølelse, utfordringer og variasjon. Hos oss får du variasjon i klasser og øvelser!

 

LIKESINNEDE er det stor sjans for at du treffer hos oss. Vi har et godt miljø og studio er også en arena for å skape nye bekjentskap.

 

UTENOM DET TRADISJONELLE treningssenter, da vi har mindre klasser, lavere støynivå og et mer personlig preg. Mange opplever også at vi er annerledes enn tradisjonelle yoga-studio og i mindre grad spirituelle.

 

Høres det ut som noe for deg; Varmt velkommen til House of Movement!

Reformer