Om House of Movement

Om House of Movement

Ditt fristed for trening og egentid

Kom som du er – gå som en bedre utgave av deg selv!  

House of Movement er et fristed for travle mennesker som ønsker god trening for kropp og sinn. Vi vet at tiden du setter av for deg og din helse er dyrebar, og vi har derfor alltid deg som kunde i sentrum og gjøre treningen mest mulig skreddersydd til DEG!

Vår visjon er å være det opplagte valget for deg som privatperson, eller for bedrifter som ønsker tjenester innen trening og helse av høy kvalitet.

Fremtidens studio for oss, er både inne, ute og online. Det er i byen, på fjellet, i skogen og på stranden. Henge ut sammen en enkelt klasse eller en hel helg. Trening alene og sammen. Flexible løsninger gir rom for nye muligheter – grip dem! Vi gir deg arenaen, verktøyene og inspirasjonen du trenger for å holde kroppen sterk og frisk, skuldrene nede og energien oppe!

Selve studioet ble etablert i 2005. Det eies i sin helhet av Anette Bonnez. Drivkraften har hele tiden vært pilates, funksjonell trening, treningsglede, og et ønske om å skape et treningssted som gir hver eneste kunde bra resultater og mye goodfeeling:-)

Hjertelig velkommen!

Anette

HOUSE OF MOVEMENT

Klubbgata 5
4013 Stavanger
post@houseofmovement.no

Vi åpner for klasser fra og med 16. august. Vi har da et midlertidig lokale, inntil vårt nye studio er ferdig. Midlertidig lokale er i Arkaden 3 etg mellom Din sko og Lindex. Nye studio blir med inngang i trappen mellom Aftenbladet og Arkaden. I denne tiden er det kun reformer klasser på timeplanen. Når Studio er klar, vil timeplanen endre seg noe, og flere og andre klasser komme. Så stay tuned for more!!!

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig :-)
Kontaktskjema
Sending