Om House of Movement

Pilates, yoga og trening i Stavanger

Kom inn som du er – gå ut som en bedre utgave av deg selv!  

House of Movement tilbyr et helt tilbud innen trening, helse og velvære. Du finner oss i en flott mur-villa ved innkjøringen til Stavanger Sentrum. Kjenn den lune stemningen som får skuldrene til å senke seg når du kommer inn, og den god energi og velvære når du går!

Våre medarbeidere er alltid valgte fordi de har en unik kompetanse og gir deg som kunde mer enn hva du forventer. Vi vet at tiden du setter av for deg, din helse og din kropp er dyrebar, og vi har derfor alltid deg som kunde i sentrum.

Vår visjon er å være det opplagte valget for deg som privatperson, eller for bedrifter som ønsker kvalitative tjenester innen trening, helse og velvære.

Selve studioet ble etablert i 2005. Det eies i sin helhet av Anette Bonnez. Drivkraften har hele tiden vært pilates, funksjonell trening, treningsglede, og et ønske om å skape et treningssted som gir hver eneste kunde bra resultater og mye goodfeeling:-)

I 2015 ble en drøm til virkelighet, da vi flyttet inn i House of Movement! Det gamle telemuseet ble omvandlet til en perle av et helsehus! Endelig kunne vi gi alle våre medlemmer omgivelser som vi ønsker, og et team av gode samarbeidspartnere for å gi våre medlemmer et enda bedre tilbud for kropp og helse. Veien blir til som man går, og undervegs er vi så heldige å få både en dyktig frisør med i teamet OG en kunnskapsrik kostholdsveileder.

Hjertelig velkommen!

Anette

HOUSE OF MOVEMENT

St. Svithunsgate 12
4008 Stavanger
post@houseofmovement.no
(+47) 907 00 994

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig :-)
Kontaktskjema
Sending