Om House of Movement

Om House of Movement

Ditt fristed for trening og egentid

Kom som du er – gå som en bedre utgave av deg selv!  

House of Movement er for deg som ønsker god trening for kropp og sinn. For deg som ønsker mer styrke, energi og velvære. Vi vet at tiden du setter av for deg og din helse er dyrebar, og vi har derfor alltid deg som kunde i sentrum og gjøre treningen mest mulig skreddersydd til DEG!

Vår visjon er å være det opplagte valget for deg som privatperson, eller for bedrifter som ønsker tjenester innen trening og helse av høy kvalitet.

Fremtidens studio for oss, er både inne, ute og online. Det er i byen, på fjellet, i skogen og på stranden. Møtes for en enkelt klasse eller en hel helg. Trening alene online og sammen. Flexible løsninger gir rom for nye muligheter – grip dem! Vi gir deg mulighetene, verktøyene og inspirasjonen du trenger for å holde kroppen sterk og frisk, skuldrene nede og energien oppe! I sin tur vil det være fundamentet for å skape gode og sunne vaner som varer.

Selve studioet ble etablert i 2005. Det eies i sin helhet av Anette Bonnez. Drivkraften har hele tiden vært pilates, funksjonell trening, treningsglede, og et ønske om å skape et treningssted som gir mye goodfeeling og sunn livsstil:-)

Hjertelig velkommen!

Anette

HOUSE OF MOVEMENT

Klubbgata 5
4013 Stavanger
post@houseofmovement.no

Nye studio har inngang i Pederstrappen mellom Aftenbladet og Arkaden. Varmt velkommen!

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig :-)
Kontaktskjema
Sending