Brukerbetingelser – 20.april 2020

Brukerbetingelser for Livestreaming og Online trening tjenesten til Movement is Medicine AS

Movement is Medicine AS tilbyr en online trening tjeneste, som avhenger av hvilken abonnement eller produkt man kjøper tilgang til.

1.    Livestreaming tjenesten som inneholder livestreaming av klasser, workshops eller event. Du vil da få tilgang til denne i tiden den kjøres live. Disse kan vises via internett til din tv, pc, nettbrett, smart-telefon eller andre enheter med tilgang til internett.

2.    Online trening medlemskap tjenesten som inneholder et bibliotek av klasser og samtidig kan gi tilgang til livestreaming klasser. Online trening tjenesten er et medlemskap som er løpende, inntil oppsigelse. Disse kan vises via internett til din tv, pc, nettbrett, smart-telefon eller andre enheter med tilgang til internett.

Livestreaming og online trening stilles til rådighet for deg av Movement is Medicine AS. Her er betingelser som gjelder for våre tjenester.

1 Online trening

1.1         Livestreaming tjenesten

Dine livestreaming kjøp, gjelder kjøp av klasser som du gjør enkeltvis. Du betaler kun for den klassen eller workshop som du kjøper.

For å bruke tjenesten må du ha tilgang til internett, og betale med gyldig betalingskort eller vipps.

1.2         Online trening medlemskap

Ditt online trening medlemskap er løpende, inntil oppsigelse. For å benytte denne tjenesten må du ha tilgang til internett, og betale med gyldig betalingskort, som du til enhver tid kan oppdatere. Med mindre du sier opp medlemskapet innen faktureringsdato, gir du oss tillatelse til å trekke ny betaling for den påfølgende periode medlemskap via det opplyste betalingskort. 

2. Betaling

2.1 Betaling livestream tjenesten

Du betaler når du velger deg din livestream sending. Du kan betale med betalingskort eller VIPPS.

2.2 Betaling online medlemskap

Betalings-periode: Vi belaster deg for medlemsavgiften for online medlemskap tjenesten hver 25 dag via ditt betalingskort.

Betalingskort: Du kan endre betalingskort ved å gå inn på ”min konto”. Dersom betalingen ikke kan gjennomføres på grunn av kortutløp, ikke dekning på konto eller annet, og du ikke oppdaterer ditt betalingskort, kan vi stoppe din tilgang til tjenesten, inntil gyldig betalingskort er registrert. Når du oppdaterer ditt betalingskort, gir du oss tillatelse til å fortsette med å fakturere det oppdaterte betalingskortet, og du blir belastet for ikke betalte beløp.

Avmelding: du kan melde deg av ditt online trening medlemskap når som helst. Du vil fortsatt ha adgang til medlemskapet frem til utgangen av din betalings-periode. I det omfang det er tillat i loven, vil betalinger ikke bli refundert, for delvis brukte eller ubrukte medlemskap. For å melde deg av, går du inn under ”min konto” og følger instruksjonen der. Melder du deg av, lukkes kontoen automatisk ved utgangen av perioden.

Prisendringer: Vi kan endre våre priser på medlemskap. Dette vil tidligst gjelde for deg 30 dager etter du har fått beskjed.

3 Om tjenesten

3.1 Denne online tjeneste og innhold, er kun til personlig bruk. Det kan ikke benyttes til kommersiell bruk. Tjenesten gir deg en begrenset, lisens til tjenesten og innholdet, og kan ikke overdras til andre personer. Du aksepterer at tjenesten ikke skal benyttes i offentlige fremvisninger.

3.2 Du aksepterer å benytte tjenesten i overenstemmelse med gjeldende lovgivning, regler og andre restriksjoner. Du aksepterer at du ikke kan arkivere, gjengi, distribuere, fremvise, offentliggjøre eller selge innhold og informasjon fra eller i tjenesten. Du aksepterer også at vi kan stoppe eller begrense din bruk av tjenesten, hvis du ikke følger brukerbetingelsene eller er involvert i ulovlig eller feil bruk av tjenesten.

3.3 Bildekvalitet på innholdet kan variere fra enhet til enhet og kan påvirkes av flere fakturer, som din lokasjon, tilgjengelig internett og hastighet på forbindelsen. Det kan resultere i at videoen stopper eller hakker. Best resultat får du om du har en fast forbindelse.

4 Adgang til konto

Personen som opprettet kontoen, og som eier betalingskort, har adgang og kontroll på tjenesten. For å holde kontroll på kontoen og unngå at andre får tilgang til den, bør kontoeier ikke avsløre adgangskode eller andre detaljer til andre. Du er ansvarlig for å oppdatere og sørge for at dine opplysninger er riktige.

5 Diverse

Alle brukerbetingelser reguleres i forhold til Norges lover. Dersom noen betingelser er ugyldige, skal de øvrige betingelser fortsatt være gyldige.

All informasjon, og kommunikasjon omkring din konto foregår i elektronisk form, via den e-mail du opplyser når du registrerer deg. Mail til post@houseofmovement.no


6 Ansvar for egen trening

All trening skjer på eget ansvar. Verken instruktøren eller Movement is Medicine kan stilles ansvarlig for skader eller død, som har oppstått under eller etter deltagelse på trening. Du er selv ansvarlig for at du er i tilstrekkelig fysisk og psykisk form til at deltagelse på timer er forsvarlig og i orden.

Har du medisinske tilstander, er du selv ansvarlig for å konsultere lege, fysioterapeut eller treningsveileder for å klarere om deltagelse er forsvarlig.

Vi forbeholder oss retten til å innstille eller endre dato for event, klasser, workshop eller kurs under omstendigheter som ligger utenfor vårt ansvarsområde. I så tilfelle vil du få refundert pengene, dersom du har betalt for enkeltvis livestream klasse, workshop eller event. Du har ikke rett på refusjon dersom du har løpende medlemskap.

Ved alt kjøp av varer og tjenester på internett, har du 14 dagers angrefrist. Det vil si at du kan melde deg av kurs, klasse eller workshop. Dette gjelder ikke dersom kurset allerede har begynt. Dette gjelder ikke for medlemskap. Ved kjøp av kurs har kunden 14 dagers angrefrist. Dette gjelder avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart. Da vil kunden få refundert kursbeløpet minus 20 % i administrasjonsgebyr.

Movement is Medicine org nr 924 436 980

7 Ved klage eller reklamasjon send til post@houseofmovement.no