pilates mor og barn

Sterk Mamma

For deg som er nybakt mamma.

Trening som gir deg energi, styrke og velvære! Kvinnehelse!

Du trener hos oss, når målet er å ha det bra under svangerskapet, få en fin fødsel og bli en sterk mamma! Å investerere i trening på kroppens premisser under og etter graviditeten, er smart for både mamma og baby. Velg mellom barseltrening Studio eller Barre

Sterk Mamma

10 steg til en sterk kjerne – innenfra og ut

TILBUD: Få Sterk Mamma online verdi 1550 kr med på kjøpet, når du kjøper Sterk mamma STUDIO

  • Bli sterkere – innenfra og ut
  • Få kontroll på magemusklene
  • Løsne opp i støle muskler og rygg
  • Styrker holdnings-muskulatur

Etter lang tid med stor mage, ser mange nybakte mødre frem til å trene kroppen igjen. Etter 6 uker, er de fleste klar for å starte treningen. 8 uker etter keisersnitt. Vårt skreddesydde program for nybakte mødre bygger videre på gravid-treningen, som en naturlig fortsettelse etter fødsel. Men treningen er selvsagt åpen for alle, også deg som er ny hos oss. Det krever ingen forkunnskaper eller erfaring fra tidligere.

Du får god veiledning av kyndig instruktører gjennom hele forløpet.

Gravid trening

Styrke og velvære gjennom svangerskapet – nye kurs blir annonsert
  • Små grupper med god oppfølging
  • Trening og bevegelse gir gode forutsetninger for en god tid undervegs, og god gjennopptrening etterpå.
  • Myke opp i støle muskler, rygg og hofter
  • Stabilitet og styrke omkring bekken og rygg.

Trening er spesielt nyttig når kroppen er under store forandringer, som under graviditeten. Trening og bevegelse, gir kroppen gode forutsetninger for å tåle forandringene som skjer, og gjenopptreningen etterpå blir enklere. Treningen gir deg stabilitet omkring bekken, styrker bekkenbunn og dype magemuskler.

Det krever ingen forkunnskaper for å delta.

Gled deg til å gå fra trening glad, med lave skuldre og med påfyll av energi!

Vil du høre mer om trening under graviditet? Anette Bonnez har spilt inn podkast om trening og graviditet med Babyverden. Klikk her for å høre episoden i Babyverden: 

powered by Glofox

[dt_call_to_action text_align=»left»]

“Ta vare på denne fantastiske fasen i livet ditt og gi deg selv trening som gir påfyll energi og en flott sterk kropp. Det fortjener du!”

[/dt_call_to_action]

Instruktører Mamma Trening

[dt_team type=»grid» column_width=»200″ columns=»4″ category=»mor-barn»]

Denne videosnutten er eksempler på øvelser for deg som nylig er blitt mamma, og er klar for å komme i gang med bevegelse og trening. Anbefalt oppstart er 6 uker etter fødsel. VI anbefaler alltid veiledning for å få hjelp til teknikken. Hovrdan du ufører øvelsen, bruker musklene, timing og kvalitet, er viktigere enn selve øvelsen. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon. post@houseofmovement.no