Medlemsbetingelser og personvern

Medlemsbetingelser – gjeldende fra 1. januar 2023

Personvern – se nederst på siden – gjeldende fra 24. mai 2018

Avtalevilkår for trening i studio House of Movement

House of  Movement har ansvar for å tilrettelegge trening slik at det gir best mulig utbytte for den enkelte. Vi jobber for et sunt og trivelig miljø, og plikter til en hver tid å holde lokaler og apparater i best mulig stand.

House of Movement kan holde stengt på helligdager og i høytider som jul og påske, og hele juli måned. Tilbudet av åpne klasser kan endres løpende. Det vil derfor være endringer i tilbud i og omkring ferier, høytider og i forbindelse med kurs. Vi gjennomfører timer så lenge det er to eller flere påmeldte. Er det kun en påmeldt, kan klassen bli avlyst. Hovedsakelig har studio dagtid klasser, med kjernetid hverdager mellom kl 7.00-16.00. Klasser kveldstid og helger vil variere i antall og frekvens, og er ikke del av fast timeplan.

Alle som trener hos oss regnes som medlemmer, både om man benytter klippekort, personlig trening, kurs eller har abonnement.

Det er medlemmets eget ansvar til enhver tid å oppdatere tlf og mailadresse på booking-sidene. For å motta nyhetsbrev, må man selv melde seg inn i CLUB House of Movement for å motta informasjon, nyheter osv.

House of Movement kan endre sine betingelser med 30 dagers varsel. Ved endringer, vil disse enten bli satt opp på studio, sendt ut på mail og/ eller annonsert på hjemmesidene.

Avbestillingsregler

Booking
Det er mulig å booke ubegrenset frem i tid, så langt frem det er satt opp timer, eller så langt man har klippekort for. For å sikre din plass på timen, må du være tilstede innen timen starter. Hvis ikke kan din plass bli gitt til andre ventende medlemmer etter 5 minutter etter klassens start. Plassene på timen fylles opp etter “første mann til mølla”-prinsippet. Det er mulig å sette seg opp på venteliste dersom en time er fullbooket. Dersom en plass blir ledig, vil førstemann på ventelisten motta mail om dette. Man må da bekrefte at man ønsker plassen. Er man på venteliste, kan man også ta over en plass dersom noen ikke kommer til tiden timen starter. Er man på venteliste, og ikke klarer å møte på kort varsel (12 timer eller mindre), må man ta seg av ventelisten, for ikke å blokkere plassen for andre som kan komme på kort varsel.

 

Avbud
Klippekort: Avbestilling av time skal skje innen 12 timer før timen starter. Benytter man seg ikke av denne muligheten, blir man belastet for timen.

Dersom man må avbestille klassen mindre enn 12 timer før, kan du få tildelt link til online klasse, slik at du kan gjennomføre trening hjemme denne dagen.

 

Timetilbud og avlysning
House of Movement har rett til løpende å endre tilbudet av timer. Det vil derfor være endringer i tilbud i og omkring ferier, høytider og i forbindelse med kurs. Vi gjennomfører timer så lenge det er to eller flere påmeldte. Er det kun en påmelding, kan klassen bli avlyst.

Privattimer
Avbud av privattimer skal meldes senest 12 timer før timen starter, via telefon/sms/mail til den enkelte instruktør. Ved for sent avbud eller uteblivelse blir man belastet for hele timen.

Ansvar

Verdigjenstander
Verdigjenstander skal tas med i undervisningslokalet. Man er selv ansvarlig for tap og skader på klær eller eiendeler.

 

Ansvar for egen trening
All trening skjer på eget ansvar. Alle medlemmer er selv ansvarlig for tap og skader på personer og/eller gjenstander som oppstår under eller som følge av opphold i senteret, med mindre senteret har opptrådt grovt uaktsomt. Verken instruktører/ kontraktører/ ansatte hos House of Movement, eller House of Movement, kan stilles ansvarlig for skader eller død, som har oppstått under eller etter deltagelse på trening.

Medlemmet er ansvarlig for at han/hun er i tilstrekkelig fysisk og psykisk form til at deltagelse på timer er forsvarlig og i orden. Medlemmet er også ansvarlig for å opplyse om tidligere skader eller annen informasjon som kan være relevant for treningen.

Har man medisinske tilstander, skal man konsultere lege for å klarere at deltagelse på trening på House of Movement er forsvarlig og i orden. Man skal også konsultere lege dersom man er i tvil.

Man forplikter seg til å holde seg oppdatert, orientert og følge de instrukser som gjelder for alle aktiviteter hos House of Movement. Det gjelder også til enhver tid gjeldende smittevern regler.

Hver enkelt har ansvar å stille i tide til timen starter. Da vil viktig informasjon bli gitt også omkring treningen, innstilling av apparat og bruk av utstyr.

Kjøpsbetingelser

Klippekort er personlig, og kan kun benyttes av eieren. I tilfeller av tvil, kan vi forlange å se legitimasjon. Dersom eier av kortet ønsker, kan man booke med en venn på eget klippekort. Eier av kort er da ansvarlig for medlemsbetingelsene for sin venn.

Klippekort med 10 klipp skal benyttes innen 6 mnd fra kjøpsdato.

Klippekort med 20 klipp skal benyttes innen 6 mnd fra kjøpsdato.

Sommerkort/ kampanjepris, der annet gjelder spesifikt for dette, skal benyttes innen 3 mnd fra kjøpsdato/ angitt på kampanjen.

 

Kun ved fremvisning av sykemelding, kan man søke om forlenget holdbarhet på sitt klippekort. Man kan ikke få forlenget med tilbakevirkende kraft.

Det er mulig å forlenge holdbarheten på klippekort:

  • Ved sykdom, dersom det foreligger sykemelding. Ved frysing, skal medlemmet per mail informere om startdato for dette, og i dette tidsrom slette alle bookinger. Medlemmet opplyser via mail om eller når det skal tre i kraft igjen. Man kan ikke fryse med tilbakevirkende kraft.
  • Ved svangerskap.
  • Dersom studio holder stengt i 14 dager eller mer i strekk.

 

 

Prisendringer
House of Movement forbeholder seg retten til å foreta prisendringer. Disse har ikke innflytelse på et allerede kjøpt produkt.

 

Adresse

Per 1. september 2022 er adressen til House of Movement Klubbgaten 5, Stavanger. Dersom studio flyttes til ny adresse, er dette ikke grunn til refusjon så lenge lokasjonen fortsatt er innen Stavanger kommune.

Angrerett

House of Movement forbeholder seg retten til å endre dato for kurs eller å innstille planlagte kurs, avhengig av antall påmeldte eller andre omstendigheter som ligger utenfor vårt ansvarsområde. I så tilfelle vil man få tilbud om nytt kurs eller refundert hele kursavgift.

Ved alt kjøp av varer og tjenester på internett, har du 14 dagers angrefrist. Det vil si at du kan melde deg av kurs eller workshop. Dette gjelder ikke dersom kurset allerede har begynt. Ved kjøp av kurs har kunden 14 dagers angrefrist. Dette gjelder avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart. Da vil kunden få refundert kursbeløpet minus 200 kroner i administrasjonsgebyr.

Annullering av kjøp av klippekort er ikke mulig.

Personvern gjeldende fra 1. september 2020

 

Denne personvern-erklæring er utviklet for å gi deg opplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige data, når du bruker våre tjenester. Den beskriver vår politikk, angående innsamling, bruk og å gi videre visse opplysninger, også dine personlige opplysninger i Pilates Bodywork As/ House of Movement, kalt HOM.

HOM respekterer personvernet til alle som besøker vår hjemmeside, abonnerer på vårt nyhetsbrev og booker gjennom vårt bookingsystem. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder personodataoppfordringen (GDPR). Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som person eller kunde.

NYHETSBREV

Du kan abonnere på nyhetsbrev fra oss, slik at du mottar e-post fra oss når vi deler treningstips/ videoer, har nyheter, salg, arrangement osv. For at vi skal kunne sende deg disse nyhetsbrevene registrerer du e-postadresse og navn. E-postadresse og navn lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ønskes slettet.

BOOKINGSYSTEM

Er du registrert i vår bookingsystem, mottar og lagrer vi opplysninger om deg som navn, etternavn, email, adresse, tlf, alder, kjønn, betalingsinformasjon og dine besøk hos oss.

Vi bruker opplysningene til å levere, analysere, administrere, forbedre og tilpasse våre tjenester. Også i forbindelse med vår markedsføring, dine bestillinger og betalinger, og å kommunikere med deg om dette og annet.

SIKKERHET

Vi gjør rimelige administrative, logiske og ledelsesmessige forholdsregler for at å beskytte dine personlige opplysninger mot tap, tyveri, uautorisert adgang, bruk og endringer. På den måte gjør vi det på best mulig vis, å beskytte dine opplysninger.

BARN

Du skal være minimum 18 år for å abonnere på vår tjeneste eller kjøpe produkter. Hvis personer under 18 år benytter våre tjenester, er dette kun tillatt sammen med og med godkjennelse av en foreldre eller verge.

INNSYN

Du har til en hver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har til en hver tid rett til å komme med innsigelser mot behandlingen, samt trekke ditt samtykke tilbake.

Kontakt oss dersom du har spørsmål på post@houseofmovement.no

BOOKING AV TRENING

HOM  sin nettbutikk er levert av Glowfox og online butikk levert av Ambio AS. Når du betaler her, går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer (Visa eller MasterCard) og CVV kode. Kredittkortnummeret ditt vil ikke være tilgjengelig for noen verken før eller etter kjøpet, heller ikke for HOM Administrasjon.

VI jobber for å levere god service og oppfølging, samt informere om endringer, nyheter og informasjon om treningen. Ved å benytte deg av våre tjenester, vil vi derfor innhente og lagre personopplysninger om deg, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

HOM vil behandle dine personlige opplysninger med stor varsomhet. Personlige opplysninger vil bli beskyttet mot tap eller tyveri, samt uautorisert adgang, kopiering og bruk, og vil ikke bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter. Det er kun vår administrasjon og instruktører som har tilgang til denne informasjonen.

Det er frivillig å gi fra seg opplysninger om seg selv, og du kan når som helst tilbakekalle og få slettet den informasjonen vi har lagret om deg. Dette kan du gjøre via mail eller gjøre selv ved å logge inn på din bruker.

COOKIES / INFORMASJONSKAPSLER


houseofmovement
.no 
benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker.

Hensikten er at nettleseren skal kunne ivareta personlig informasjon fra forskjellige vevtjenere på nettet, for eksempel identifisering og sporing av brukernavigering. Bruk av informasjonskapsler gjør det enkelt for programmerere å håndtere for eksempel brukerpreferanser og elektronisk handlekurv.

Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

Informasjonskapsler som benyttes på vår nettside

WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lovverket eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her

Facebook og Instagram
Cookies fra Facebook og Instagram settes dersom du er logget på Facebook eller Instagram og bruker en funksjon eller link via vår nettside som er tilknyttet en av disse tjenestene. Informasjonen kan også brukes til å gi deg relevante tilbud på Facebook og/eller Instagram.

Innebygd innhold fra andre nettsider
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker og bruker houseofmovement.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.