Bedriftstrening/ teambuilding

Bedriftstrening - mer overskudd på jobb!

NYHET:  Livestream av kontor-strekk til hjemmekontor

Slik som situasjonen med korona er akkurat nå, velger flere bedrifter å livestreame. Det gjelder både kontors-strekk, trenings-økter og workshops. Eksempelvis er workshop med fokus på å forebygge rygg, nakke og skuldre problemer.

NYHET: Påfyll istedenfor flatfyll – julebord for bedrifter som tør velge utradisjonelt! Vi skreddersyr event og happenings for bedrifter som ønsker sine ansatte friskere, gladere og sprekere.

Å legge inn bevegelse i arbeidstiden, gir lettere skuldre, glade rygger og mykere nakker. En pause i hverdagen som gir påfyll av energi. Samtidig er det en fin måte å finne ro og senke skuldrene, i en ellers hektisk jobb-hverdag.

I dag velger noen bedrifter å komme til oss i våre lokaler, andre at vi kommer til dem. Her er det enkelt å logge helt av jobben, senke skuldrene og kun fokusere på treningen. Vi skreddersyr en løsning som passer for DIN bedrift. Det kan være helt rolig bevegelighetstrening, knallhard bootcamp eller enkel jobbstrekk. Nytt for 2020, er at vi nå også tilbyr økter livestream! Ta kontakt, så finner vi hvilken løsning som passer for dere.

Med bedrifts-trening to ganger i uken, kan dere oppnå disse fordelene:

Mer energi

Humøret og energinivået øker etter en aktiv pause.

Friskere

Regelmessig og effektiv trening forebygger stive nakker, ømme skuldre og vonde rygger.

Positive signaler

Jobbstrekk er et konkret og synlig tiltak som viser at du satser på dine ansatte.

Mindre stress

Jobbstrekk gir mer overskudd til å håndtere stress.

Bedre miljø

Gjør noe gøy og sosialt sammen og bidra til et bra arbeidsmiljø og økt trivsel.

Anbefalt

Helsedirektoratet anbefaler små, aktive pauser i arbeidsdagen for å forebygge sykefravær.

Passer det for oss?

Ja, vi tilrettelegger for din bedrift og dine ansatte/ kollegaer. Vi har flere dyktige instruktører som har erfaring med å formidle fysisk aktivitet slik at alle kan delta og føle seg vel. Vårt mål er at terskelen skal være lav, slik at flest mulig kan delta, uavhengig av nivå og erfaring.

Trening vi leverer er av høy kvalitet, og er utarbeidet i samarbeid med fysioterapeut.

Krever det stor plass?

Nei, vi bruker den plassen som finnes; stående i kontorlandskapet, i kantinen eller i korridoren, dersom det er ute i bedriften. Ønsker dere å komme til oss, har vi plass til opp mot 20 personer.

Må vi skifte klær?

Nei, øvelsene er tilrettelagt slik at de ansatte ikke trenger å skifte under jobbstrekk på 15 minutter. For trening som varer lengre, kan det være en fordel med kles-bytte.

Gevinst i god helse

Stadig flere bedrifter ser gevinsten av trening og god helse og tilbyr sine ansatte trening i arbeidstiden.

Ved å tilby effektiv, funksjonell og regelmessig trening, kan man forebygge stive nakker, ømme skuldre og vonde rygger. Det gir friskere og mer fornøyde medarbeidere.

Hvordan kan man få flest mulig til å delta på treningen og samtidig få et bedre miljø på arbeidsplassen? Vi skreddersyr en løsning som passer for dere, og tilbyr et lavterskeltilbud som passer for alle. Det som er avgjørende for utbyttet er innsatsen, ikke ferdigheter og erfaring.

Hvilken løsning passer best for dere? Treningen kan foregå før eller etter jobb, eller kanskje i lunsjen. Treningen kan foregå stående i kontorlandskapet eller verkstedet, eller i treningsrom dersom man har det. Økten kan vare 10-50 minutter. Treningen kan være knallhard styrke, eller øvelser for strekk og bevegelse som ikke krever en dusj etterpå.

Vi tilbyr:

 • Teambuilding
 • Kick off
 • Styrke, kondisjon, pilates og yoga
 • Personlig trening i bedriften i grupper på 1-4 personer
 • Egne gruppetimer på vårt studio i Stavanger sentrum
 • Enkel ergonomi

Kontakt oss

For mer informasjon eller tilbud, ta kontakt:

Kontaktskjema
Sending
Teambuilding temadag frisk start kickoff stavanger

Frisk Start; en inspirasjonsdag med Kjartan Skjelde og Anette Bonnez

 • Kjartan sine beste tips for å lage mat fra bunnen
 • Trening med Anette, en myk kombinasjon av pilates og yoga
 • Frisk smoothie
 • Kjartan viser en middagsrett på 20 minutter i kjøkkenet på St 13
 • Lekker lunsj