- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Mat og drikke som tarmen liker
8. november 2017 kl. 18:00 - 20:00
På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 550, – inkludert smaksprøver og oppskriftshefte
Kursholder: Margrete Ytreland
Påmelding: mail til margrete@margitvea.no eller send sms til 92063415.
Har du spørsmål, kan du sende en e-post: margrete@margitvea.no