60 sterk & stødig

Tren sammen med likesinnede med god veiledning

For deg som er godt voksen, og vil holde deg frisk og sprek.

Trening hos oss gir deg:

  • Bedre balanse
  • Styke i armer, hofter, rygg og mage
  • Kroppsbevissthet og en flott holdning
  • Bedre livskvalitet
  • Bedre kondisjon
  • Økt bevegelighet

 

For at du skal føle deg trygg hos oss, trener du alltid i små grupper med god veiledning. Instruktøren trener ikke selv, men har sin fulle oppmerksomhet på at DU skal få best mulig utbytte av klassen.

Vi baserer treningen på pilates grunnprinsipper. I tillegg utnytter vi teknikker for å styrke skjelettet og øke balansen, kombinert med funksjonelle bevegelser og styrketrening. Vi forebygge aldringsprosesser i forhold til blant annet tap av muskelmasse og nedsatt balanse.

Treningen passer for alle uansett alder, spesielt for deg fra 65 og oppover. På timeplanen finner du Reformer Movewell, som også er klasser som passer deg som er 65+ og har kjenner til treningen hos oss. Du booker da på timeplanen HER. Er du helt ny hos oss, kan det være smart å starte med et begynner kurs.
Flere 60+ère velger også privat trener. Da skreddersyr vi trening spesielt etter dine ønsker og behov! Ta kontakt med oss her, dersom du ønsker skreddersydd trening:
Velkommen til trygg os smart trening hos oss!

Tai chi beskrives ofte som meditasjon i bevegelse. En type kampsport som muligens har hatt sitt opprinnelige utspring fra buddhistiske munker, brukt i århundrer som et forebyggende og kurativ system.

Dette er trening med lav belastning, som er ideell for alle, uavhengig av treningsbakgrunn og alder. Myke og flytende bevegelser som påvirker både muskler, sener og ledd på en positiv måte.

Qi gong betegnes ofte som «the work of energy». Disse øvelsene er designet for å styrke og balansere flyten av energi gjennom dynamisk meditasjon og puste-teknikker.

Klassene starter med oppvarming og Qi gong øvelser, etterfulgt av Tai Chi. Til sist avslutter vi med guidet meditasjon og te-seremoni. Ha klær som er varme og gode å bevege seg i. Varmt velkommen!
90 minutter

Kurset går over 10 uker