Susanne Jepson er personlig trener, pilates- og yoga-instruktør.

Susanne har bachelor i psykologi og sosiologi. Hun er tidligere landslagspiller i golf og er PGA-utdannet golfinstruktør. Susanne har jobbet med trening de siste 12 årene, og har lang og solid erfaring.

Pilatesutdanningen har Susanne gjennom STOTT PILATES® Matwork level 1 og 2, samt Reformer level 1 sertifisering, og Total Barre. I tillegg har Susanne tatt Pilates pre-/postnatal specialist-kurs gjennom The Center for Women’s Fitness. Hun har også Buff Bones instruktør utdanning, trening for deg med osteoporose.

Tidligere har Susanne jobbet som personlig trener på ulike treningssenter. Hun har vert foredragsholder for Easylife vektreduksjons kurs, og jobbet som gruppetrening instruktør. Hun har sertifisering i Zumba, Bodypump og Spinning.

Susanne deltar på en flereårig yoga utdanning. I tillegg er hun ivrig, og deltar på kurs og workshops relatert til faget hun brenner for, så ofte hun kan. Susanne har deltatt på utallige workshops, retreats, kurs og videreutvikling innen yoga og pilates i inn og utland. Hun har Anatomy trains in Structure og Function utdanning. Og tar Anatomy trains in Motion kurs i nærmeste fremtid.

Susanne underviser i Pilates Matwork, Reformer, Pilates Fusion, trening ute og Yoga. Hun har treninger for Gravide og Nybakte mammaer, egne kurs for golfere, samt private timer. I tillegg er Susanne populær som trener ute hos bedrifter.

Susanne Jepson

Pilates instruktør norge

Susanne Jepson

Instruktør

Telefon: (+47) 915 34 711