Sterk kropp, lave skuldre og mer energi!

Velkomment til studioet for pilates, yoga og trening i Stavanger

House of Movement er stedet for deg som setter pris på trening i små grupper eller med privat trener. For deg som ønsker dyktige instruktører som sørger for at DU som kunde alltid er i sentrum, trygg trening og som ser verdien i kvalitet fremfor kvantitet.

HELSEN din er det mest verdifulle du har. Er du enig med oss i dette, er du sannsynligvis klar for å starte hos oss:-)

TRYGGHET får du, når du trener med dyktige trenere som er kunnskapsrike og flinke til å formidle. Når du i tillegg trener i mindre grupper, kjenner du deg trygg hos oss. Dette er din tid for deg selv – nyt den!

KVALITET er et av våre kjennetegn. Alt utstyr vi benytter oss av, er av beste kvalitet. Vi har lekre lokaler, garderober med håndkle og nykvernet kaffe etter morgentreningen. Atmosfæren gjør det enkelt å senke skuldrene, og enkelt å ønske seg tilbake.

RESULTATER som merkes, gode trenings-opplevelser og en kropp som kjennes godt ut å bo i; hvem vil vel ikke ha det? Vi opplever at flere motiveres av å få en sterk kropp, lavere stress-nivå og en frisk kropp, enn å få en stor biceps. Ta gjerne kontakt med oss om hva dine ambisjoner er for treningen, for at vi skal kunne veilede deg best mulig.

LIVSSTIL med bevegelse og trening i hverdagen må til for at du skal nå dine mål. Da må treningen gi noe ekstra, som trenings-glede, mestringsfølelse, utfordringer og variasjon. Hos oss får du variasjon i klasser og ingen klasse er lik! Velg medlemskap, slik at du enkelt kan få gode trenings-rutiner og benytte mest mulig av vårt tilbud.

Velkommen til House of Movement!

Vi vil gi deg en god start gjennom å guide deg til å starte riktig.

Vårt tilbud er variert; fra åpne klasser til personlig trening, og fra atletisk trening til rehabilitering! Er du helt ny for treningsformene vi har hos oss, anbefaler vi deg å starte med et KURS. Du får da grunnleggende teknikk, og på den måten få best mulig utbytte av tiden du legger i trening. Spesielt om du ønsker å gå på klasser med reformer-apparatet, da vi ønsker du kjenner til innstillinger og sikkerheten.

Mange velger i istedenfor å få innføring i grunnleggende teknikk med privat trener. Da har vi en kick-start pakke, hvor du får 3 x privattimer + 4 x gruppetimer for 2800kr (du sparer 440kr) Kontakt oss HER om du ønsker dette:

Som ny hos oss, får du mulighet for en prøveklasse (ikke reformer) for å teste oss ut en enkelt gang. Booking i app unde.

Kjenner du allerede til treningen vi tilbyr: book din klasse på TIMEPLAN

Er du i tvil; ta kontakt med oss på post@houseofmovement.no

Reformer