Sterk kropp, lave skuldre og mer energi!

Velkomment til studioet for pilates, trening og bevegelse i Stavanger sentrum

House of Movement er stedet for deg som setter pris på trening i små grupper og skreddersydde løsninger, trygg trening og god kvalitet. Vi gir deg arenaen, verktøyene og inspirasjonen du trenger for å holde kroppen sterk og frisk, skuldrene nede og energien oppe

HELSEN din er det mest verdifulle du har. Er du enig med oss i dette, er du sannsynligvis klar for å starte hos oss:-)

TRYGGHET får du, når du trener med dyktige trenere som er kunnskapsrike og flinke til å formidle. Når du i tillegg trener i mindre grupper, kjenner du deg trygg hos oss. Dette er din tid for deg selv – nyt den!

KVALITET er et av våre kjennetegn. Alt utstyr vi benytter oss av, er av beste kvalitet. Vi har lufige lokaler med god plass. Atmosfæren gjør det enkelt å senke skuldrene, og enkelt å ønske seg tilbake. Vårt team er lite, men solid, og med lang erfaring.

RESULTATER som merkes, gode trenings-opplevelser og en kropp som kjennes godt ut å bo i; hvem vil vel ikke ha det? Vi opplever at flere motiveres av å få en sterk kropp, lavere stress-nivå og en frisk kropp, enn å få en stor biceps. Ta gjerne kontakt med oss om hva dine ambisjoner er for treningen, for at vi skal kunne veilede deg best mulig.

LIVSSTIL med bevegelse og trening i hverdagen må til for at du skal nå dine mål. Da må treningen gi noe ekstra, som trenings-glede, mestringsfølelse, utfordringer og variasjon. Hos oss får du variasjon i klasser og ingen klasse er lik! Vi tilbyr trening på studio, online hjemmetrening, utetrening og ulike event.

Velkommen til House of Movement!

Vårt tilbud er variert; fra åpne klasser til personlig trening, og fra atletisk trening til rehabilitering! 

Er du helt ny for treningsformene vi har hos oss, anbefaler vi deg å starte med et KURS eller noen timer med pt. Du får da grunnleggende teknikk, også på reformer-apparatet, og på den måten få best mulig utbytte av tiden du legger i trening. Kjenner du til innstillinger av apparat, teknikk og sikkerheten, får du få en god start.

Mange velger å få innføring i grunnleggende teknikk med privat trener. Da har vi en kick-start pakke, hvor du får 3 x privattimer + 4 x gruppetimer for 2800kr (du sparer 580kr) Kontakt oss HER om du ønsker dette:

Som ny hos oss, får du mulighet for en enkelt drop in klasse for å teste oss ut en gang. Da anbefaler vi deg å booke en Klasse på matte.

Er du i tvil; ta kontakt med oss på post@houseofmovement.no

Her er våre tilbud til deg:

Timeplan med åpne klasser – Når vanlig plan starter7/9, vil vi ha en kjerne-timeplanen med stabile og forutsigbare klasser som primært er dagtid. Kvelder og helger vil være flytende timeplan, som varierer fra uke til uke. Er du helt ny for treningsformene vi har hos oss, anbefaler vi deg å starte med et KURS eller noen timer med pt. Du får da grunnleggende teknikk, også på reformer-apparatet, og på den måten få best mulig utbytte av tiden du legger i trening. Kjenner du til innstillinger av apparat, teknikk og sikkerheten, får du få en god start.

House of Movement 24/7 – Den mest flexible løsningen hvor DU legger treningen inn når det passer for DEG! Hvor som helst – når som helst! På denne kanalen får du også våre månedlige GRATIS livestream. Lag deg et abonnement og få servet gode, effektive klasser løpende.

Kurs og kohort – for deg som ønsker å følge en kursrekke innen gitt tema (rygg, mamma eller 60+) eller for deg som ønsker egen tid og sted for din egen gruppe, vennegjeng eller bedrift.

Event og reiser – Her får du inspirasjon og kunnskap innen ulike tema, som gir ny boost, et kick til en ny start eller kunnskap til smarte valg. Andre ganger får du et avbrekk i hverdagen, ny energi eller en oppladning av batteriene.

 

Reformer