Trening som medisin - ja takk!

Bevegelse kan erstatte medisiner, men INGEN medisiner kan erstatte bevegelse.

Forbedre din livskvalitet – med en bevegelse om gangen

Trening som medisin, er målrettet fysisk aktivitet der målet er å motvirke og/ eller forebygge sykdommer og skader hos personer, som på grunn av fysisk eller psykiske sykdommer opplever en begrensning eller befinner seg i risikosonen for å utvikle sykdom. Det kan være stress, overvekt, diabetes, hjerte-karsykdommer, skader i bevegelsesapparatet og aldersrelaterte sykdommer.

Vi skulle ønske at trening og bevegelse var en like stor selvfølge som å ta en pille, i forebygging og rehabilitering av sykdom og skader.  Bevegelse er essensielt, for å guide kroppen tilbake til frihet, mindre smerte og mer brukervennlighet. Ofte handler det om å finne ut av hvordan man trener om man har smerter og hvordan bli trygg på bevegelse. Finne frem til mestringsfølelse og treningsglede, som igjen får en positiv endring i livsstil og livskvalitet.

Når kroppen skal trenes opp til å tåle mer og bli mer brukervennlig, handler det om både hva som gjøres, hvordan og i hvilken dose. Vårt team har lang erfaring i å guide deg i dette.  Derfor er målet alltid å tilpasse treningen individuelt, gjerne med en privat trener. Vi har også laget treningen enklere tilgjengelig i grupper med:

  • Sterk rygg
  • CanMove – trening etter kreft
  • 60+ Sterk og frisk
  • Osteoporose

Er du usikker på hva som passer best for deg? Ta kontakt med oss på post@houseofmovement.no og skriv ditt telefonnummer, så tar vi kontakt med deg.

For tiden har vi ingen tilbud for dette pga Korona situasjonen. Vi holder siden oppdatert så snart mer kommer.

Invitation to movement

Velkommen til studioet for pilates, yoga og trening i Stavanger. Vi tilbyr et variert treningstilbud; fra åpne klasser til personlig trening, og fra atletisk trening til rehabilitering!

HELSEN din er det mest verdifulle du har. Når du har innsett det, er du sannsynligvis klar for å starte hos oss:-) House of Movement er stedet for deg som setter pris på trening i små grupper eller med privat trener. Som ønsker dyktige instruktører som sørger for at DU som kunde alltid er i sentrum. Som ser verdien i kvalitet fremfor kvantitet.

TRYGGHET får du, når du trener med dyktige trenere som er kunnskapsrike og flinke til å formidle. Når du i tillegg trener i mindre grupper, kjenner du deg trygg hos oss. Dette er din tid for deg selv – nyt den!

KVALITET er et av våre kjennetegn. Alt utstyr vi benytter oss av, er av beste kvalitet. Vi har lekre lokaler, garderober med håndkle og nykvernet kaffe etter morgentreningen. Atmosfæren gjør det enkelt å senke skuldrene, og enkelt å ønske seg tilbake.

RESULTATER som merkes, gode trenings-opplevelser og en kropp som kjennes godt ut å bo i; hvem vil vel ikke ha det? Ofte er det å bli sterkere, mykere, bedre i ryggen, stresse ned eller holde kroppen frisk og rask som motiverer folk flest. Ta gjerne kontakt med oss om hva dine ambisjoner er for treningen, for at vi skal kunne veilede deg best mulig.

LIVSSTIL med bevegelse og trening på timeplanen må til for at du skal nå dine mål. Og da må treningen gi noe ekstra, som trenings-glede, mestringsfølelse, utfordringer og variasjon. Hos oss får du variasjon i klasser og ingen klasse er lik! Velg medlemskap, slik at du enkelt kan få gode trenings-rutiner og benytte mest mulig av vårt tilbud.

Velkommen til House of Movement!

ER du ny hos oss vil vi gi deg en god start

Er du helt ny for treningsformene vi har hos oss, anbefaler vi deg å starte med et KURS.  Du får da grunnleggende teknikk, og på den måten få best mulig utbytte av tiden du legger hos oss. Spesielt om du ønsker å gå på klasser med reformer-apparatet, da vi ønsker du kjenner til innstillinger og sikkerheten omkring apparatet. Mange velger å få veiledning med privat trener.

Velg TIMEPLAN om du vil booke deg en prøveklasse (ikke reformer)

Kjenner du allerede til treningen vi tilbyr: book din klasse på TIMEPLAN

Er du i tvil; ta kontakt med oss på post@houseofmovement.no