Ernæring i Fokus

Kostholdsrådgivning i Stavanger

Sliter du med magesmerter og ubehag? Er du ofte trøtt og sliten uten at legen finner noen opplagt grunn til dette? Dersom du har vedvarende helseplager, men ikke får påvist noen allergi eller intoleranse kan det være hensiktsmessig å undersøke om plagene reduseres dersom du legger om kostholdet.

Jeg tilbyr ernæringsveiledning for deg basert på klassisk skolemedisin. Ved profesjonell ernæringsrådgivning kan vi kartlegge kostholdet ditt, og skreddersy en ernæringsplan tilpasset deg og dine behov. Er du for eksempel diagnostisert med IBS, kan du få veiledning innen FODMAP-dietten. Har du derimot fått anbefalt en livsstilsendring av legen din grunnet høyt blodtrykk kan DASH-dietten være aktuell. Eller har du kanskje et sterkt ønske om å gå ned i vekt? Gjennom Roede-metoden sikrer jeg deg en sunn vektreduksjon som varer.

Min utdannelse er fra det medisinske fakultetet ved UiB innen retningen human ernæring. Første studieår er samkjørt med medisinstudentene og man får en grundig innføring i kroppens funksjoner fra makro- til mikronivå. De to påfølgende årene blir man fordypet i ernæringsrelaterte fag. Utover dette har jeg allsidig erfaring fra eget liv både innenfor allergier, IBS, eksem og vektproblematikk.

Dersom du ønsker ernæringsrådgivning finner du meg i House of Movement i Stavanger sentrum!

Ernæringsveilederen hjelper deg med:

  • Bedre tarmhelse
  • Oppblåst mage
  • Overvekt